Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAnabela Atijas i Gagi Đogani obnavljaju saradnju: "Funky G" se vraća na...

Anabela Atijas i Gagi Đogani obnavljaju saradnju: “Funky G” se vraća na scenu

Nakon godina razdvojenosti i loših odnosa, Anabela Atijas i Gagi Đogani odlučili su da pruže ruku pomirenja jedno drugom. Par koji je bio u braku i zajedno osnovao popularnu grupu “Funky G” donio je odluku da obnove saradnju i ponovo započnu svoju muzičku karijeru.

“Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što prije da prevaziđu sve probleme, najviše zbog djece. Ona je sve zaboravila, kao i ja… I krenuli smo ponovo. Djeca su najviše dala doprinos našem pomirenju. Emotivno sam potrešen generalno, sjedili smo zajedno… I ja sam se okrenuo ka djeci, pogledao ih… Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama”, izjavio je Gagi za “Premijeru”.

Njih dvoje će već sljedeće sedmice nastupiti kao “Funky G”, a planiraju i održavanje jednog mini koncerta na otvorenom kako bi obilježili 30 godina grupe. Gagi ističe da je scena njegov teren i da jedva čeka ponovno nastupanje.

Podsjetimo, Anabela i Gagi su se zaljubili kada je ona imala samo 17 godina i ubrzo su oformili grupu “Funky G”, koja je postala veoma popularna. Međutim, zbog turbulentnog odnosa, došlo je do razvoda i raspada grupe, te su svako krenuli svojim putem.

Nedavno je Luna Đogani, kći Anabele i Gagija, ugostila oca u svojoj emisiji “Bunker”, gdje je Gagi izjavio da mu je žao što nisu uspjeli da sačuvaju brak. Govoreći o Anabeli, otkrio je tri osobine koje je najviše volio kod bivše supruge – njenu želju da pomogne drugima, poštenje i vjernost.

“Funky G” će ponovno osvojiti muzičku scenu i sigurno će njihovi fanovi s nestrpljenjem iščekivati njihove zajedničke nastupe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -