Subota, 28 Septembra, 2024
HomeVijestiBiHU 49. godini preminuo zamjenik komandanta bh. policijskih snaga u Južnom Sudanu

U 49. godini preminuo zamjenik komandanta bh. policijskih snaga u Južnom Sudanu

Enver Alibegović, zamjenik komandanta bh. policijskih snaga u Mirovnoj misiji UN-a u Južnom Sudanu, preminuo je u 49. godini života. Alibegović je bio cijenjen uposlenik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko Sanskog kantona, a njegove kolege iz Petog korpusa Armije RBiH izrazile su tugu zbog njegove smrti.

“Napustio nas je naš saborac Enver Alibegović, heroj koji je svojim radom i angažmanom obezbijedio sigurnost i pravdu u našem kantonu. Bio je pripadnik ratnog sastava CSB-a Bihać i aktivan policajac MUP-USK-a”, poručeno je u emotivnoj poruci kolega.

Enver Alibegović se nalazio u misiji u Sudanu sa pripadnicima UN-a. Njegova smrt izazvala je veliko žaljenje među kolegama i prijateljima, a njegova posvećenost i hrabrost će ostati zapamćeni. Porodica, prijatelji i kolege su izrazili zahvalnost za sve što je Alibegović učinio tokom svoje karijere.

Enver Alibegović će ostati zapamćen kao hrabar borac za sigurnost i pravdu te kao primjer posvećenosti poslu. Njegova smrt ostavlja veliku prazninu u policijskim snagama i među svima koji su ga poznavali.

Naša misao i saučešće upućeno je porodici i bliskim prijateljima Envera Alibegovića. Neka mu je rahmet, a njegova hrabrost i predanost službi će zauvijek ostati upamćeni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -