Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHSaobraćaj obustavljen na nekoliko ulica u nedjelju

Saobraćaj obustavljen na nekoliko ulica u nedjelju

U nedjelju će, od ponoći do 20:00 sati, biti obustavljen saobraćaj na nekoliko saobraćajnica u gradu. Obustava će biti na sljedećim ulicama: Maršala Tita, Zmaja od Bosne i Halida Kajtaza.

Na ulici Maršala Tita, saobraćaj će biti obustavljen od raskrsnice sa ulicama Hamze Hume i Alipašina pa sve do raskrsnice sa ulicama Maršala Tita i Vrbanja. Ova obustava će uticati na vozače koji se kreću tim dijelom grada.

Na ulici Zmaja od Bosne, obustave će biti na nekoliko dijelova. Prvi dio obuhvata raskrsnicu sa ulicama Maršala Tita i Vrbanja, a drugi dio je od raskrsnice sa ulicama Zmaja od Bosne i Halida Kajtaza do raskrsnice sa ulicama Zmaja od Bosne i Hamdije Čemerlića. Ova obustava će značiti da vozači moraju pronaći alternativne rute kako bi stigli do svojih odredišta.

Obustava saobraćaja na ovim prometnicama ima za cilj izvođenje radova na sanaciji i poboljšanju infrastrukture. Vozačima se savjetuje da prate obavještenja i preporučene obilaznice kako bi izbjegli gužve i zadržavanja.

Ova obustava saobraćaja će uticati na mnoge građane, posebno one koji svakodnevno koriste ove ulice. Zbog toga je važno da vozači budu strpljivi i prilagode se novonastalim uslovima.

Saobraćaj će biti potpuno obustavljen od ponoći pa sve do 20:00 sati u nedjelju. Nakon završetka radova, očekuje se da će saobraćaj biti normalizovan i da će vozači moći nesmetano koristiti ove saobraćajnice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -