Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHIntenzivna potraga za nestalim licem iz Višegrada

Intenzivna potraga za nestalim licem iz Višegrada

Policijski službenici Policijske uprave Foča trenutno intenzivno tragaju za nestalim licem, Slađanom Moljevićem (1978) iz Višegrada. Nestanak ovog lica prijavljen je Policijskoj stanici Višegrad 30.05.2024. godine u 19:00 časova.

Prema izjavi člana porodice, Slađana se udaljila u pravcu šume u mjestu Blaž, općina Višegrad, u jutarnjim satima. U trenutku nestanka, Slađan je nosio zelenu potkošulju, sivu trenerku sa tri crvene trake sa strane, dok je na nogama imao opanke.

Policijska uprava Foča apeluje na sve građane da ukoliko primijete nestalo lice ili imaju bilo kakva saznanja o njegovom mogućem boravištu, odmah kontaktiraju najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatni broj telefona 122.

Potraga za nestalim licem je od velike važnosti, stoga je policijska uprava angažirana na maksimalnom pronalaženju informacija vezanih za Slađana Moljevića. Svi građani su pozvani da pruže svoj doprinos u pronalasku nestalog lica kako bi se osigurala njegova sigurnost i dobrobit.

Slađan Moljević je visok, građe srednje tjelesne konstitucije, ima crnu kosu i crne oči. Apeluje se na sve koji imaju ikakve informacije da ih odmah podijele s nadležnim organima kako bi se smanjila zabrinutost porodice i pronašlo nestalo lice.

Ovim putem se još jednom moli građane da budu pažljivi i osjetljivi na okolinu te da, ukoliko uoče bilo kakvu sumnjivu situaciju, odmah reaguju i obavijeste nadležne organe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -