Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHApel građanima: Trebinje potrebna pomoć u potrazi za nestalim muškarcem

Apel građanima: Trebinje potrebna pomoć u potrazi za nestalim muškarcem

Policijska uprava Trebinje uputila je apel građanima u vezi sa nestankom jednog muškarca, čija je prijava nestanka zabilježena u Policijskoj stanici Nevesinje.

Nestanak ovog muškarca prijavljen je jučer, a od tada se traga za njim. U cilju pronalaska nestalog, policijske snage su angažirane u intenzivnoj potrazi, ali do sada tragovi nestalog nisu pronađeni.

Zbog toga su se policijski službenici odlučili obratiti javnosti i uputiti apel građanima za pomoć. Svi građani koji posjeduju bilo kakve informacije u vezi sa nestalim muškarcem mole se da se jave nadležnim policijskim organima i pruže im te informacije. Važno je da se građani uključe u potragu i pruže svoju pomoć u pronalasku nestalog.

“Policijska uprava Trebinje se zahvaljuje svim građanima na pruženim informacijama u toku potrage”, istakli su iz policije, naglašavajući koliko je važna saradnja između policije i građana u ovakvim slučajevima.

Nadležne policijske snage i dalje intenzivno tragaju za nestalim muškarcem, a apeluje se na sve građane koji imaju relevantne informacije da ih dostave policiji kako bi se što prije pronašla nestala osoba.

Ovaj slučaj još jednom podsjeća na važnost brze reakcije i saradnje svih građana u situacijama kada je nestanak prijavljen. Upravo zbog brze reakcije i saradnje javnosti, nestali ljudi često budu pronađeni i vraćeni svojim najbližima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -