Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHPosljednji dan Međunarodnih oldtimer susreta u Sarajevu - Pobjednici će biti proglašeni...

Posljednji dan Međunarodnih oldtimer susreta u Sarajevu – Pobjednici će biti proglašeni na velikoj gradskoj izložbi

Danas je u Sarajevu posljednji dan Međunarodnih oldtimer susreta automobila i motora. Ovi susreti su okupili preko 60 najstarijih i najinteresantnijih oldtimera koji su zasjali na ulicama glavnog grada.

Protekla dva dana su bile rezervisane za različite aktivnosti kao što su ispiti tačnosti i spretnosti na Vilsonovom šetalištu, izložba ispred SCC-a, obilazak starog grada i ručak uz zabavni program u Restoranu Mošćanica.

Današnji dan će se održati velika gradsko izložba na Trgu ispred Narodnog pozorišta, kada će organizator, Old Timer klub Sarajevo, proglasiti pobjednike po kategorijama. Bit će izloženi najljepši primjerci oldtimera koji su privukli veliku pažnju posjetilaca i ljubitelja ovih historijskih vozila.

Oldtimer susreti su privukli veliku pažnju javnosti i turista, jer su ovi oldtimeri svjedoci bogate automobilske istorije i predstavljaju pravo blago za ljubitelje oldtimera.

Ovaj događaj je bio idealna prilika da se ljubitelji oldtimera ujedine i pokažu svoje ljubimce javnosti. Organizatori su se pobrinuli za raznovrstan i zanimljiv program koji je zadovoljio sve posjetioce sukladno mjerama sigurnosti u cilju sprečavanja širenja zaraze.

Oldtimer susreti u Sarajevu su privukli pažnju stranih i domaćih učesnika te su doprinijeli promociji grada i turističke ponude. Pored toga, ovi susreti su pružili priliku ljubiteljima oldtimera da se druže, razmjenjuju iskustva i uživaju u prelijepim automobilima i motorima iz prošlosti.

Naredne godine se očekuje još veći i spektakularniji Međunarodni oldtimer susreti u Sarajevu, sa još više učesnika i atraktivnijim programom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -