Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHPoziv za radnike: Firma iz Zenice traži radnike za rudnik zlata u...

Poziv za radnike: Firma iz Zenice traži radnike za rudnik zlata u Tanzaniji

Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona objavila je oglas u kojem firma iz Zenice traži radnike za rad u rudniku zlata u Tanzaniji. Firma NITAL d.o.o. Zenica raspisala je oglas za prijem radnika rudarske specijalnosti za poslove podzemnog rudarstva, uključujući ekstrakciju rude zlata i njenu preradu.

U oglasu se navodi da su potrebni radnici za nekoliko radnih pozicija. Tako se traži rukovodilac podzemnog rudarstva, vodeći specijalist za rudarstvo i iskop i/ili miniranje i ekstrakciju rude, šef održavanja opreme i mehanizacije, kao i rukovodilac postrojenja za preradu rude.

Kao uslov za prijavu na ove pozicije, ističe se da je potrebno imati najmanje pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi stabilan i dinamičan posao, motivirajući lični dohodak, kao i obezbijeđene putne troškove, smještaj, ishranu i zdravstveno osiguranje. Radno vrijeme će biti dogovoreno, a radnici će imati pravo na korišćenje plaćenog godišnjeg odmora u trajanju od 30 dana nakon šest mjeseci kontinuiranog rada.

Oglas poziva zainteresovane kandidate da pročitaju detalje oglasa na linku koji je dostupan na stranici Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona.

Ako imate radno iskustvo u rudarskoj industriji i želite raditi u inostranstvu, ovo je prilika koju ne biste smjeli propustiti!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -