Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiBiHAndrej Kajić izabran za predsjednika Općinskog odbora HDS-a Žepče i kandidata za...

Andrej Kajić izabran za predsjednika Općinskog odbora HDS-a Žepče i kandidata za načelnika Općine Žepče

Na nedavnoj konstituirajućoj sjednici Općinskog odbora HDS-a Žepče, Andrej Kajić je bez ikakve konkurencije izabran za predsjednika. No, tu nije kraj njegovom političkom uspjehu – Kajić je također dobio jednoglasnu podršku za kandidaturu načelnika Općine Žepče.

Osim Kajića, na sjednici su izabrani i dopredsjednici stranke: Valentina Trogrlić, Robert Bošnjak i Nikola Spajić. Također, Damir Jukić je imenovan za glavnog tajnika, dok će funkciju rizničara obavljati Irena Jukić.

Općinski odbor HDS-a u Žepču sada broji i niz drugih članova, među kojima su Antonio Šimunović, Goran Tadić, Tijana Galić, Antun Perić, Slaven Perković, Valentina Sinanović, Tomislav Jozinović, Vedran Lovrić, Perica Perić, Mario Kajić, Suzana Papić Širić, Branimir Birčić, Goran Garić, Ivan Tomić, Mirko Džambo i Željko Šumić.

Andrej Kajić se ističe kao iskusni ekonomist i uspješni žepački privrednik. Rođen je 1987. godine, oženjen je i otac četvoro djece. Prije političke karijere, Kajić je radio kao menadžer u privredi, da bi zatim obavljao funkciju ministra finansija u Vladi Zeničko-dobojskog kantona od 2014. do 2018. godine. Nakon toga, bio je zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine od 2018. do 2022. godine.

Njegova kandidatura za načelnika Općine Žepče će svakako donijeti zanimljivost predstojećim izborima, budući da će se protiv njega boriti njegove bivše stranačke kolege. Ta situacija će svakako podići politički interes u lokalnoj zajednici i privući pažnju birača.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -