VODITELJKA OPTUŽILA SAŠU POPOVIĆA DA LAŽE Haos u “Zvezdama Granda”, on se naljutio i javno joj zapretio

HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA"

0
36

Sinoć je u “Zvezdama Granda” pažnju skrenula svađa između Saše Popovića i Sanje Kužet. Sve je krenulo od nastupa takmičarke koje je priznala da se uplašila članova žirija. Na insistiranje da kaže od koga konkretno, Popović je izjavio:

– Slušaj, ja kad sam bio mali i kad sam video Cecu, ja sam se isto uplašio!

“Zube” je pokazala i voditeljka Sanja Kužet koja je nekoliko puta tokom emisije odbrusila Popoviću. Osim što je bila na strani članova žirija tokom rasprave o pravilima takmičenja, voditeljka je optužila direktora da lažucka. On je odgovorio da je to odličan razlog da joj se ne menja plata narednih pet godina.

– Za razliku od Bosanca moram da ti kažem da večeras odlično izgledaš. Ne znam ko ti je radio tu haljinu, ali stvarno večeras izgledaš fenomenalno – rekao je Popović. Ali mu je Sanja odbrusila:

– Ali Bosanac mi je rekao da izgledam fantastično prije vas, živa istina.

Đorđe David upitao je Sanju koga bi odabrala za mentora u takmičenju, a ona je kao iz topa odgovorila: Bosanca.

Viki se nije ustručavala te je dobacila direktoru da je dobio korpu. Sanja se pravdala kako bi se u njegovom timu najbolje istakla jer ima najmanje kandidata.

Inače, Suzana Jovanović se nedavno šokirala poklonom koji je dobila od Saše Popovića, a o čemu se radi pogledajte na ovom linku.