Petak, 24 Maja, 2024
HomeCrna HronikaTuzla: Pogledajte bijeg lopova nakon što su ih policajci spriječili u krađi...

Tuzla: Pogledajte bijeg lopova nakon što su ih policajci spriječili u krađi skupocjenog terenca BMW (VIDEO)

Sinoć se u garaži BCC-a u Tuzli odvijala prava drama kada su službenici MUP-a TK uspjeli da spriječe otuđenje skupocjenog terenca BMW.

Naime, MUP TK zaprimio je oko 19:15 sati dojavu da nekoliko lica pokušava otuđiti iz garaže trgovačkog centra u Tuzli putničko motorno vozilo BMW. Na mjesto događaja upućena je patrola PS Zapad čiji su službenici zatekli izvršioce u pokušaju otuđenja automobila.

Policajci su svojim vozilom blokirali automobil u kojem su nalazile osobe za koje se sumnja da su imali namjeru iz garaže otuđiti BMW. Nakon što su ih pokušali legitimisati uslijedila je drama. Uspaničeni lopovi su automobilom odblokirali sebi prolaz tako što su udarili u vozilo iza kao i u službeno vozilo MUP-a TK te pobjegli sa mjesta događaja i za njima se intezivno traga.

U ovom događaju kako nam je u MUP-u TK potvrđeno osim materijalne štete nije bilo povrijeđenih osoba. Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK, a snimak ovog događaja objavljen je na kanalu YouTube kanalu Hayata.

SourceTuzlanski
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -