Srijeda, 19 Juna, 2024
HomeCrna HronikaTragični sukob zbog ljubavne veze završio smrtonosnim ishodom

Tragični sukob zbog ljubavne veze završio smrtonosnim ishodom

Preliminarni rezultati istrage otkrivaju da je ljubavna veza između Krše i partnerice Sarajkića bila povod za sukob koji je rezultirao tragičnim ishodom. Iako je Sarajkić pokušavao obustaviti taj odnos, veza je nastavljena, uz prijetnje upućene od strane Krše.

Kršo je poznat po krivičnom djelu nasilje u porodici, zbog čega je nedavno bio uhapšen u Konjicu. Prilikom hapšenja otkriveno je da je bio naoružan, te je pronađeno i još jedno vatreno oružje bez dozvole. Ranije je bilo poznato da je bio umiješan u pucnjave u Sarajevu.

Međutim, očigledno je da je Sarajkić odlučio sam preuzeti pravdu u svoje ruke, nažalost završavajući životnim nasiljem. Njegov plan je bio pozvati Kršu na sastanak u jedan kafić, a nakon razgovora krenuti za njim i ispaliti čak 16 metaka iz pištolja.

Nakon zločina, Sarajkić sam poziva policiju, priznaje ubistvo i čeka ih na mjestu zločina. Iako ranije nije bio poznat policiji po vršenju prekršaja i krivičnih djela, ovaj tragični događaj će sada biti predmet istrage Kantonalnog tužilaštva.

Tužitelj Tužilaštva KS naredio je obdukciju kako bi se utvrdio tačan broj metaka koji su pogodili žrtvu. Sarajkić je trenutno na kriminalističkoj obradi u prostorijama MUP-a KS, a kasnije će biti predan u nadležnost nadležnom tužilaštvu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -