“Svijet neobičnog šopinga” pomaže socijalno ugroženim kategorijama u Bosni i Hercegovini

0
48

“Svijet neobičnog šopinga” i humanitarna organizacija Pomozi.ba pomažu socijalno ugroženim kategorijama u Bosni i Hercegovini.

Humanitarna organizacija Pomozi.ba i bosanskohercegovački  brend Pointstore.ba  “Svijet neobičnog šopinga”, pokrenuli su zajedničku akciju prikupljanja pomoći, paketa hrane i higijenskih potrepština za socijalno ugrožene kategorije u Bosni i Hercegovini.

Pored redovne kupovine, u online shopu Pointstore.ba u sekciji “Donirajmo zajedno” kupci iz cijelog svijeta mogu donirati pakete, socijalno ugroženim kategorijama u BiH odnosno humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba.

Za svaku obavljenu kupovinu u online shopu Pointstore.ba izdvaja odredjeni iznos novca za humanitarne svrhe.

Poznati po darivanju i humanosti Bosanci i Hercegovci i naša dijaspora širom svijeta, uvijek su imali veliko srce i podžavali sve humanitarne akcije. Iskreno se nadamo se da će i ovaj put kao i svih predhodnih godina, svojim doprinosima obezbjediti pakete hrane za socijalno ugrožene kategorije u BiH.

Pointstore je bosanskohercegovački brend koji uspješno posluje u segmentu trgovine prehrambenih, higijenskih i kućnih potrepština  25 godina. Partner je u radu humanitarne organizacije Pomozi.ba.  U razgovoru za naš portal Akter.ba iz firme Pointstore su nam kazali:

-Najveća životna satisfakcija je kada obradujete svoju porodicu i prijatelje, i sve one kojima je naša pomoć potrebna. Naš moto je usrećiti drage osobe i biti humani. Specifični smo po tome što je na našem online shopu paketna prodaja hrane, higijenskih i kućnih potrepština. Pored redovnog šopinga omogućili smo našoj dijaspori iz cijelog svijeta da kupuju za svoju porodicu i prijatelje. Također, u našoj trajnoj sekciji “Donirajmo zajedno” svi koji žele mogu donirati pakete hrane humanitarnim organizacijama u BiH. Za svaki kupljeni paket u redovnom šopingu ili u šopingu darivanja, izdvajamo sredstva za humanitarne svrhe. Dostavu paketa vršimo na području cijele Bosne i Hercegovine, a narudžbe primamo iz cijelog svijeta – kazali su nam iz Pointstora.

Nadamo se, da će ovu humanitarnu akciju kao i sve dosadašnje, podržati naši poznati i uspješni Bosanci i Hercegovci iz cijelog svijeta. Sve donacije iz ovog projekta biće dokumentovane, a imena svih donatora će, ukoliko žele, biti javno objavljena.

Posjetite stranicu https://pointstore.ba/ i darujete pakete socijalno ugroženim kategorijama u BiH.

https://www.facebook.com/pointstoreba