Srbijanski Srbijanski mediji: Podudaraju se snimak i posljednji signal Matejevog mobitela

Srbijanski mediji: Podudaraju se snimak i posljednji signal Matejevog mobitela

Spomenuti snimak potvrđuje da oko Mateja nije bilo nikoga, pa ako se točnim pokažu pretpostavke da je završio u rijeci, to je učinio ili svojom voljom ili kao rezultat neke nezgode

Srbijanska policija je danas u potrazi za nestalim Matejem Perišem, 27-godišnjim mladićem za kojim se traga već 12dana, pretraživala Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta, piše “Pink”. 

I Sava i Dunav se intenzivno pretražuju nakon što je uhvaćen posljednji signal Matejevog mobilnog telefona, koji je registriran pored ograde na Savskoj promenadi, što se podudara sa snimkom na kojoj se vidi da mladić prilazi ogradi pored rijeke.

Spomenuti snimak potvrđuje da oko Mateja nije bilo nikoga, pa ako se točnim pokažu pretpostavke da je završio u rijeci, to je učinio ili svojom voljom ili kao rezultat neke nezgode.

Matejev mobitel još uvijek nije pronađen, a sve novosti oko potrage prenose se Matejevom ocu Nenadu Perišu, piše “Pink”, te dodaje kako su se hrvatski policajci vratili u Zagreb, dok se potraga nastavlja i sutra.

IZVOR:AVAZ