Sanel Smolo otkrio šta je uradio kada ga je JK isprozivala za stajling: “ŽELIO SAM DA IZGLEDAM KAO ON”

0
122

Finalista “Zvjezda Granda” Sanel Smolo osvojio je publiku čim je kročio na veliku scenu “Granda”. Svojim nevjerovatnim vokalnim sposobnostima kupio je žiri još na samom početku sezone, a veliko priznanje da je kvalitetan pjevač i muzičar bilo je to što je upravo Dragan Stojković Bosanac želio da mu bude mentor. 

Sanel Smolo i Dragan Stojković Bosanac

Sanel je nedavno gostovao u emisiji “Grand Magazin” gde je govorio o svojim utiscima nakon finala, ali i o planovima koji se tiču njegove karijere. Pjevač je pričao koliku je podršku dobijao od svog mentora tokom takmičenja i otkrio da bi ovih dana trebalo da posjeti Bosanca, kako bi njih dvojica odlučili sa kakvom pjesmom bi Sanel trebalo da se predstavi publici.

Smolo je priznao da su ga ponekad pogađali komentari Đorđa Davida na njegove nastupe, iako smatra da je roker iza grubih riječi ipak imao najbolju namjeru. Kada se povela priča o njegovom stajlingu na sceni, Sanel je otkrio da se nakon komentara Jelene Karleuše da izgleda kao da pjeva u ćevabdžinci, dobro zamislio.

“Ja sam sjeo sa svojom suprugom i odlučio da pogledam kako se oblači Duško Tošić”, bio je iskren pjevač, a na voditeljicino pitanje da li mu se zaista dopada Tošićev stil oblačenja ili je samo želio da se dodvori Jeleni, Sanel je priznao da je ipak želio da se dopadne divi. 

Sanel Smolo