RAT NA ESTRADI NE PRESTAJE! KIJA PONOVO IZVRIJEĐALA EDITU: „Tuži mamu što si ružna“… Godinama me podbadaš!“

0
95

Putem društvenih mreža odgovaraju jedna drugoj na opaske.

Već danima javnost potresa žestoki okršaj između Marine Visković i Saše Mirkovića.

Jedna od prvih koja je podržala pjevačicu bila je Edita Aradinović, koja je tom prilikom izjavila da estradni menadžer sarađuje sa „polusvetom i poluidiotima kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet“.Edita je nesumnjivo aludirala na Kiju Kockar, a ona joj je zbog toga odbrusila putem Instagrama i nazvala je „zavedenom u policiji prostitutkom sa osnovnom školom“.

Poslije toga je Aradinovićeva za medije poručila da nikoga javno nije prozvala, te da je Kija sama kriva što se pronašla u tim riječima. To je Kockarevu izbacilo iz takta, zbog čega je ponovo reagovala i osula paljbu po koleginici.

– Kao što je jedna budala rekla drugoj: „tuži mamu što si ružna“, tako se ti isto obrati onima koji su stavili tvoje ime uz te epitete. A ja te nisam pomenula! Zašto su baš tvoje ime stavili? Od toliko ljudi. Meni pored može da stoji „rijaliti pobednica“ za koju si navijala, ali to je to, srce – počela je Kija na Instagramu i dodala:

– Hajde paljba od mene. Prva si mi se nakačila, već godinama pokušavaš da podbadaš, ali krajnje neinteligentno, nije ti prvi put. Kuliram te, a pritom ti ništa nisam uradila. Nisam ja mamac za prepucavanja, nemoj niko da me čačka i ja sam kul. Čuvam tajne i imam pametnija posla – napisala je Kija.