Utorak, 18 Juna, 2024
HomePozitivnoBiznisRaiffeisen banka predstavlja inovativnu web stranicu uz članstvo u Bit Alijansi

Raiffeisen banka predstavlja inovativnu web stranicu uz članstvo u Bit Alijansi

Raiffeisen banka je predstavila svoju novu web stranicu koja donosi optimizaciju i inovativan dizajn kako bi klijentima omogućila bolje korisničko iskustvo. Ova nova platforma omogućit će brže i sigurnije korištenje usluga banke.

Na događaju su prisustvovali predstavnici medija, Bit Alijanse i kolege iz Raiffeisen banke. Kreshnik Halili, član Uprave Raiffeisen banke, istakao je da je digitalna transformacija postala neizbježna i da se snažno odražava na IT sektor. Banka ulaže u agilnu transformaciju kako bi povećala zadovoljstvo zaposlenika i odgovorila na zahtjeve klijenata i tržišta. Članstvo u Bit Alijansi predstavlja važan korak naprijed za banku, pružajući dodatne mogućnosti za razvoj IT-a.

Bit Alijansa okuplja oko 40 kompanija i fokusira se na pozicioniranje IT industrije, usklađivanje studijskih programa sa potrebama industrije, promociju IT-a među mladima te stvaranje bolje komunikacije i saradnje među IT kompanijama.

Damir Maglajlić, izvršni direktor Bit Alijanse, izjavio je da će Raiffeisen banka pridruživanjem ovoj organizaciji unijeti novu energiju i resurse te doprinijeti daljnjem napretku IT zajednice.

Ovo članstvo i nova web stranica predstavljaju korak naprijed za Raiffeisen banku u smjeru inovacija i prilagođavanja savremenim tehnologijama, nudeći klijentima poboljšano korisničko iskustvo i sigurnost prilikom korištenja usluga.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -