Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
HomeVijestiRegijaPucnjava u Podgorici: U sačekuši ubijen Vučković, začula se dva pucnja, a...

Pucnjava u Podgorici: U sačekuši ubijen Vučković, začula se dva pucnja, a potom vriska i plač

Podlegao povredama u KCCG-u

U Podgorici prekoputa Pejtona, kod kafića ”Gejming pub”, sinoć oko 23:30 sata došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen Branko Vučković, koji je podlegao povredama u KCCG-u. Policija traga za dvije osobe koje su pobjegle s lica mjesta. 

Vučković je, kako je javila podgorička Pobjeda, bio na motoru kada je na njega iz pištolja pucala za sada nepoznata osoba.

Jedan metak pogodio mu je glavnu arteriju, zbog čega su napori ljekara da spase njegov život bili uzaludni. Odmah po prijemu u Urgentni blok ljekari su pokušali da ga reanimiraju, ali ni to nije pomoglo.

Policija je sinoć blokirala kvart u kojem je Vučković ranjen, a uviđaj je trajao satima. Više osoba saslušano je u svojstvu građanina, a prema saznanjima Vijesti policija je privodila i stanare okolnih zgrada. Niko od njih nije zadržan nakon saslušanja. 

Prema riječima očevidaca, začula su se dva pucnja, a potom vriska i plač. Također, policija je vrlo brzo stigla na mjesto događaja, kazali su svjedoci. 

– Bilo je jako potresno. Čuli smo pucnjeve, policiju i vrisku. Nismo vidjeli, ali smo čuli, jezivo – rekao je jedan od stanara.

SourceAvaz
- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -