Utorak, 18 Juna, 2024
HomeCrna HronikaPoznat identitet muškarca koji je ubijen na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu

Poznat identitet muškarca koji je ubijen na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu

Muškarac koji je ubijen na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu jučer, identifikovan je kao 40-godišnji Mehmed Sarajkić. Motivi ovog ubistva se još uvijek istražuju, ali prema nezvaničnim informacijama dostupnim Klix.ba, osumnjičeni Edin Kršo je duže vrijeme upućivao prijetnje Sarajkiću.

Kako saznajemo, Kršo je prijetio Sarajkiću čak i dok je bio u zatvoru, a prijetnje su se intenzivirale nakon što je pušten na slobodu. Sarajkić, s druge strane, nije bio poznat policiji i nije imao kriminalni dosije. Nikada prije nije kršio zakon niti bio privođen.

Međutim, Edin Kršo je već bio upleten u kriminalne aktivnosti. Prema dostupnim informacijama, 2013. godine je uhapšen zbog pokušaja ubistva Benjamina Delalića u Sarajevu. Njegov dosije je i dalje pod istragom, a istražitelji pokušavaju utvrditi da li postoji veza između tog slučaja i nedavne smrti Sarajkića.

Trenutno se obavljaju istrage i prikupljaju se dokazi kako bi se razjasnili svi detalji ovog tragičnog događaja. Sarajkićeva porodica i prijatelji su u šoku zbog ovog nemilog događaja, a javnost s nestrpljenjem očekuje više informacija o motivima i napadaču.

Vilsonovo šetalište, inače popularna lokacija u Sarajevu, ostaje pod povećanim nadzorom policije kako bi se osigurala sigurnost i spriječile daljnje potencijalne incidente.

Ostanite uz Klix.ba kako bismo zajedno saznali više detalja o ovom slučaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -