Utorak, 18 Juna, 2024
HomeShowbizzPjevačica Jelena Karleuša prijavila napad bivšeg muža Duška Tošića

Pjevačica Jelena Karleuša prijavila napad bivšeg muža Duška Tošića

Poznata pjevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji napad svog bivšeg muža Duška Tošića, koji se dogodio rano jutros. Prema informacijama koje je ekskluzivno saznao Kurir, Karleuša je kontaktirala policiju oko 5.15 sati.

Policija je odmah izašla na teren nakon prijave i zatekla pjevačicu u prisustvu svog prijatelja N. J. Prema njihovom svjedočenju, Tošić je došao u kuću, za koju još uvijek ima ključ. Karleuša i njen prijatelj navode da je bivši suprug bio pod vidnim utjecajem alkohola. On je najprije napao Karleušinog prijatelja, uhvativši ga za vrat i više puta udarajući po glavi i tijelu.

Karleuša je pokušala razdvojiti sukobljene strane, ali je Tošić tada zgrabio Jelenu za kosu i nanio joj nekoliko udaraca po glavi i tijelu. Srećom, pjevačica nema vidljive ozljede po tijelu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu na bradi i vratu.

Prema saznanjima Kurira, Duško Tošić će dati izjavu u policiji u vezi s ovom prijavom. Ostaje za vidjeti kako će se ovaj slučaj razvijati i kakve će biti pravne posljedice za bivšeg fudbalera.

Jelena Karleuša je poznata po svom javnom životu i često privlači pažnju javnosti. Ovaj napad samo je dodao na tenzijama u njihovom odnosu nakon razvoda. Za sada, Karleuša još nije komentarisala ovaj incident, ali se očekuje da će se uskoro oglasiti.

S obzirom na medijsku pažnju koju privlači ova vijest, ostaje za vidjeti kako će se javnost i mediji odnositi prema ovom slučaju i kakve će biti daljnje posljedice za sve uključene strane.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -