Novi singl Edina Uzunovića „U ljubav ne vjerujem“

NOVO IZ HAYAT PRODUKCIJE

0
234

Mladi pjevač Edin Uzunović novim singlom „U ljubav ne vjerujem“ privući će veliku pažnju javnosti. U novom singlu pjeva o bolnoj ljubavi i tragu koji ona ostavlja.

Već duže vrijeme sam u potrazi za nekom pjesmom koja će odgovarati mom karakteru i načinu pjevanja. Kada sam bio na godišnjem odmoru, dobio sam od Mensure Bajraktarević demo za pjesmu koja će kasnije postati moj prvi singl. Odmah sam znao da je to ono što sam tražio –  rekao je Edin za naš portal.

On je još jedan pjevač koji pjeva o ljubavi. Pjesma simbolizira ono što je u samom tekstu. Kada se osoba otvori ljubavi pa bude ranjena u svojoj ranjivosti, mogla bi posumnjati da nova ljubav nije moguća. Kako bi, nakon što smo tako duboko povrijeđeni, mogli biti sposobni prepustiti se nekome novom? Upravo o tome pjeva Edin u svojoj novoj pjesmi.

Na singlu „U ljubav ne vjerujem“ okupila se vrhunska ekipa. Mensura Bajraktarević pisala je muziku i tekst, dok aranžman potpisuje Mirza Balić koji je pjesmu uradio u svom studiju „Galaxy Production“.

Imao sam čast da sarađujem sa ekipom koja mi je od prvog trenutka dala vjetar u leđa. Ponosam sam da budem član Hayat Produkcije koja je izdavač moje pjesme. Jedva čekam publici predstaviti ono na čemu sam vrijedno radio – dodao je Uzunović.

Spot za singl „U ljubav ne vjerujem“ potpisuje „NIVO Production“. Pored Edina pojavljuje se i glumica Amina Brulić koja mu je pružila veliku podršku.

Ako vjeruješ u sebe i voliš ono što radiš, sve će biti lakše. Tada ti je uspjeh zagarantovan – zaključio je Edin.

Singl premijerno poslušajte u nastavku!