Nisam vjerovao da postoje jezera ispunjena slanom vodom kaže Mihailo iz Vinče (Video)

‘Nisam vjerovao da je moguće da postoje jezera ispunjena slanom vodom u našim krajevima, ali uvjerio sam se čim sam uskočio u jezero."

0
69

Mihailo Milićević rodom je iz Vinče kraj Beograda, čuvenog po istoimenoj kulturi. Takmičenje harmonikaša “Sevdalinko u srcu te nosim” koje je održano u Tuzli Mihailo je iskoristio da posjeti grad soli skupa sa bratom Milanom Milićevićem koji je na festivalu u kategoriji seniora osvojio prvo mjesto. Posjetu Tuzli Mihajlo je iskoristio da posjeti Panonska jezera i da snimi vlog koji je objavio na svom youtube kanalu:

Jezera su mi se izuzetno dopala jer su jedinstvena. Nisam vjerovao da je moguće da postoje jezera ispunjena slanom vodom u našim krajevima, ali uvjerio sam se čim sam uskočio u jezero.

Istražujući o Tuzli saznao sam mnogo informacija do kojih nikada ranije nisam došao. Zato volim putovanja jer uvijek nešto novo naučim. Trg Slobode mi se svidio zbog svoje ljepote, veličine i prostranstva koje pokriva.

Izuzetno sam zahvalan na gostoprimstvu koje smo doživjeli u Tuzli jer smo se osjećali kao kod svoje kuće, za Tuzlanski.ba istakao je Mihailo, te najavio da jedva čeka da opet posjeti grad soli, koji ipak kako kaže nije “Mali grad u BiH” kako je naveo na početku svog vloga. Njegov vlog možete pogledati u prilogu: