Neymar želi u Barcelnu što prije, poduzeo drastične mjere!

Prema posljednjim informacijama iz Španije, jedan od najboljih nogometaša svijeta Brazilac Neymar, odlučio se na drastične mjere kako bi isforsirao odlazak iz Pariza.

0
106

Naime, prema pisanju tamošnjeg Sporta, Neymar je poručio PSG-u kako nema namjeru više igrati u službenim utakmicama. Brazilac se već neko vrijeme povezuje s povratakom u redove Barcelone, ali čelnici Pariza jasno su mu dali do znanja kako neće otići nigdje prije završetka prijelaznog roka.

Neymar navodno ne želi pristati na ucjene kluba i ne želi ispunjavati nikakve obaveze dok god transfer ne bude realiziran. Spomenuti list navodi kako se u Parizu nadaju da će Neymar ostati još jednu sezonu na Parku Prinčeva ukoliko mu dozvole odlazak idućeg ljeta.

Ipak, megazvijezda ima potpuno drugačije planove. Želi napustiti klub odmah i zato je na pripremama PSG-a u Kini odlučio trenirati sam. Otkako su Parižani započeli s pripremama Neymar još nije odigrao niti jednu utakmicu, a kako stvari trenutačno stoje, niti neće.

Kada je sam transfer u pitanju, Barcelona je poslala nakoliko ponuda za napadača, ali ništa od toga nije zadovoljilo apetite bogatih šeika.

neymar-5-1