DOSTA MU JE NATEZANJA

Neymar želi u Barcelnu što prije, poduzeo drastične mjere!

Prema posljednjim informacijama iz Španije, jedan od najboljih nogometaša svijeta Brazilac Neymar, odlučio se na drastične mjere kako bi isforsirao odlazak iz Pariza.

Naime, prema pisanju tamošnjeg Sporta, Neymar je poručio PSG-u kako nema namjeru više igrati u službenim utakmicama. Brazilac se već neko vrijeme povezuje s povratakom u redove Barcelone, ali čelnici Pariza jasno su mu dali do znanja kako neće otići nigdje prije završetka prijelaznog roka.

Neymar navodno ne želi pristati na ucjene kluba i ne želi ispunjavati nikakve obaveze dok god transfer ne bude realiziran. Spomenuti list navodi kako se u Parizu nadaju da će Neymar ostati još jednu sezonu na Parku Prinčeva ukoliko mu dozvole odlazak idućeg ljeta.

Ipak, megazvijezda ima potpuno drugačije planove. Želi napustiti klub odmah i zato je na pripremama PSG-a u Kini odlučio trenirati sam. Otkako su Parižani započeli s pripremama Neymar još nije odigrao niti jednu utakmicu, a kako stvari trenutačno stoje, niti neće.

Kada je sam transfer u pitanju, Barcelona je poslala nakoliko ponuda za napadača, ali ništa od toga nije zadovoljilo apetite bogatih šeika.

neymar-5-1