Srijeda, 19 Juna, 2024
HomeVijestiSvijetNeobično svjedočenje Naomi u suđenju

Neobično svjedočenje Naomi u suđenju

Tokom suđenja, tužitelji su ostali iznenađeni kada je odbrana neočekivano pozvala 30-godišnju Naomi da svjedoči. Oni nisu bili obaviješteni o tome da će ona svjedočiti, pa ih je to dodatno iznenadilo. Naomi je uglavnom odgovarala na pitanja sa “da” ili “ne”, što je dodatno upotpunjavalo atmosferu iznenađenja u sudnici.

Naomi je otkrila da je postala svjesna očevog problema s narkoticima nakon smrti svog strica Beaua 2015. godine od raka. “Nakon što je stric preminuo, stvari su postale loše”, istakla je ona.

Svjedočila je o dva susreta s ocem tokom 2018. godine. Jedan od susreta se dogodio u oktobru 2018. u New Yorku, gdje je Hunter izgledao sjajno i bio ispunjen nadom. Drugi susret se dogodio krajem 2018. u Los Angelesu, kada je Hunter živio sa svojim personalnim trenerom. Naomi je tom prilikom izrazila ponos na oca.

Ono što je izazvalo kontroverzu je Naomi tvrdnja da tokom 2018. godine nije primijetila da njen otac koristi narkotike, kao i da je kamionet koji je posudila od njega bio u dobrom stanju i nije bilo mnogo stvari u njemu.

Naomi svjedočenje je bilo u suprotnosti sa svjedočenjem Hallie Biden, bivše Hunterove djevojke i udovice njegovog pokojnog brata Beaua, koja se riješila pištolja samo 11 dana nakon što ga je Hunter kupio.

Ovo neočekivano svjedočenje Naomi će se zasigurno još dugo pamtiti u toku ovog suđenja, a presuda će donijeti odgovore na mnoga goruća pitanja koja prate ovaj slučaj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -