Mijenja se način na koji ljudi čiste svoju kuću.

BEZ ŽICE. Bez problema. Najsnažnije usisavanje.

0
88

Na bazi 10-godišnjeg znanja o bežičnoj tehnologiji i motoru, V8 nudi nekoliko ključnih evolucijskih rješenja u odnosu na svoje prethodnike: produženo trajanje baterije, higijensko pražnjenje prostora za prašinu, još veća snaga usisa i mnogo tiši rad samo su neke od njegovih prednosti. 

Uvijek spreman za akciju

Dyson V8 usisavači nemaju kabal, stoga ne trebate ništa otpetljavati, uključivati, vući uokolo, a nema ničega ni što vas ograničava pri kretanju. Opremljen je stanicom za punjenje koja služi i za odlaganje usisavača koji vam je uvijek pri ruci i spreman za rad.

Čisti tepihe i parkete

Velika snaga usisa koju omogućava Dyson digitalni V8 motor kombinovana je s “Dyson cleaner head” (rotirajućom podnom četkom) tehnologijom. “Direct-drive” rotirajuća četka uklanja tvrdokornu prljavštinu i životinjske dlake iz tepiha, dok mekana rotirajuća četka uklanja veće krhotine i finu prašinu s parketa.

Težak je samo 2,6kg

U Dyson bežičnim usisavačima osnovne komponente poput motora i baterije su pozicionirane u blizini ruke. Na taj se način prebacuje gravitacijsko središte, čime je donji dio usisavača kojim se usisava izuzetno lagan i njime je jednostavnije manevrirati pri usisavanju teško dostupnih mjesta.

Higijensko pražnjenje prašine

Dyson V8 bežični usisavač opremljen je novim mehanizmom za pražnjenje prašine. Kada se prostor za prašinu prazni, gumeni prsten spušta se po posudi, skidajući preostalu prašinu i prljavštinu. Na taj način korisnik može higijenski isprazniti spremnik i svu prljavštinu koja je zapela unutar spremnika u samo jednom potezu, bez doticanja prašine i prljavštine rukama. Dodatno, spremnik ima veći kapacitet od usisavača prošlih generacija.

Dyson V8 Absolute usisavač uključuje direct-drive četku za čišćenje i četku s mekanim valjkom te mini motorizirani nastavak, kombinirani nastavak i nastavak za uske prostore.