Utorak, 16 Jula, 2024
HomeFitnessJelisaveta Oršanin oduševila fanove svojim istreniranim tijelom

Jelisaveta Oršanin oduševila fanove svojim istreniranim tijelom

Srpska glumica Jelisaveta Oršanin Teodosić privukla je veliku pažnju javnosti svojom fenomenalnom figurom koju je istakla na svojem Instagram profilu. Njeno istrenirano tijelo je u prvom planu, a u komentarima su se nizale pohvale.

“Ovo je ludilo mozga, iskreno. U svakom smislu”, “Savršeno”, “To ti pričam”, “Praćka”, “Bez teksta”, neke su od njih.

Jelisaveta je nedavno otkrila da je zahvaljujući nutricionistkinji brže došla do zdravijeg načina života. “Jelovnik, prije svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to unosim i složene ugljikohidrate i proteine”, navela je.

Također je ispričala da je stalno u pokretu. Zimi vozi board, ljeti jedri na dasci, a u međuvremenu se trudi da redovno trenira. “Ne volim dijete. One su krajnje sredstvo kojem pribjegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Vjerujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete”, kazala je.

Jelisaveta je oduvijek bila poznata po svom zdravom i toniranom tijelu, a sada je otkrila tajnu svog uspjeha. Njeni fanovi su oduševljeni njenom posvećenošću i inspirisani su da i sami vode zdraviji način života.

Jelisavetin primjer je inspiracija mnogima da se fizička forma može postići kroz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, umjesto kroz restriktivne dijete i ekstremne metode.

Pratite Jelisavetu na Instagramu gdje možete vidjeti više inspirativnih fotografija i video snimaka iz njenih treninga. Povedite računa o svom tijelu i zdravlju, jer kao što kaže Jelisaveta, dobro osmišljena ishrana je bolja od svake dijete.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -