Izbor za Miss FBiH održat će se u Tuzli

U BKC u Tuzli, 1. septembra u 21.00 sat održat će se Izbor za Miss Federacije BiH 2019. 24 djevojke koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima i kastinzima u Federaciji BiH prikazaće svoju ljepotu, mladost, znanja i vještine.

0
87

Posjetitelji u BKC-a i gledaoci FTV-a će u direktnom prijenosu imati priliku direktno pratiti ovaj show i bogat muzičko-revijalni program.

Moto samog izbora je “Bolje obrazovanje, bolja BiH”, u saradnji sa Evropskim univerzitetom Brčko Distrikt i Univerzitetom Kallos u Tuzli, a sve sa ciljem promocije i afirmacije mladih.

Posebnu atmosferu u programu napravit će grupa Jutro sa malim violinistima i specijalni muzički gost Armin Malikić, izvrsni mladi pjevač koji je pobijedio ove godine na muzičkom takmičenju “RTL zvijezde”.

Voditelji programa biće Zlatan Jovanović i Ljliljana Krulj. Gledaoci će imati priliku da glasaju putem fiksnih i mobilnih telefona za svoje favoritkinje.

Izbor Miss Federacije BiH 2019. održava se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Tuzla, u sklopu kvalifikacija za finalni Izbor za Miss BiH 2019, koji će se održati početkom oktobra mjeseca.

Najprestižniji izbor ljepote, Izbor za Miss svijeta ove godine se održava 14. decembra u Ujedinjenom kraljevstvu, tačnije u Londonu.