Igor Vukojević predstavio novi singl

Novi singl

0
107

Nedjelja je običan dan, dan za odmor, dan za sumiranje onog što je prošlo, dan kad je porodica na okupu i sprema se za nove početke.  Nedjelja je tačka!  Često, simbol završetka! Simbol kraja, a krajevi znaju biti mnogo tužni.

Nešto najteže u životu je prihvatiti kraj / nedjelju kakva god ona bila. Ovaj dan u sedmici opjevan je u mnogim pjesmama i svaka od njih predstavlja tugu. A tuga je  emocija koja se javlja u situacijama gubitka, osobe, ljubavi…

Nedjelja Sergeja Ćetkovića ima prejaku emociju, koja je svojim vizualom dočarala i istakla sve ono što je autor htio pokazati, a Igor Vukojević svojim vokalom prenio nama.

Pjesma “Nedjelja” je jedna divna balada u akustičnom aranžmanu. Autor muzike i teksta je Sergej Ćetković. Prijatelji smo preko 20 godina i poklonio mi je  pjesmu misleći da je za mene kao skrojena, a i meni se jako svidjela odmah na prvu – istakao je Vukojević

Ova Nedjelja dira pravo u srce! Izaziva suze u očima i priziva nedostajanja i one koji nisu više u našim životima.

„Bar da prođe ova nedjelja“ pjeva Igor, a vizual koji gledamo steže nas u grudima.

Videozapis i ideja koju je Jasmin Pivić imao za ovu pjesmu je upravo spoj najbolje prikazane emocije. Glumci u spotu su do savršenstva odigrali svoje uloge, jer svi mi imamo svoje nedjelje i svoja nedostajanja!