Utorak, 18 Juna, 2024
HomePozitivnoBiznisHifa Petrol i Red Bull donose spektakularne vožnje na sarajevskim ulicama

Hifa Petrol i Red Bull donose spektakularne vožnje na sarajevskim ulicama

Uz neizostavnu podršku ekskluzivnog partnera Hifa Petrola, Red Bull Show Run održan je u Sarajevu, pružajući nezaboravne trenutke adrenalina i brzine. Legendarni vozač David Coulthard svojim majstorskim vožnjama ostavio je publiku bez daha na vrućem asfaltu sarajevskih ulica.

Partnerstvo Hifa Petrola i Red Bulla nije samo simbol dugogodišnje saradnje, već i primjer vrhunske sinergije lidera u industriji. Hifa Petrol, najbržerastući distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, demonstrira svoju posvećenost podršci automobilizmu kroz ovo ekskluzivno partnerstvo.

Hifa Petrol paviljon također je bio jedan od najposjećenijih mjesta tokom događaja. Ljubitelji brzine i adrenalina svih generacija su se okupili da uživaju u zanimljivim aktivnostima koje je Hifa Petrol pripremila. Učesnici su imali priliku testirati svoje vozačke sposobnosti na Scalextric rally stazi, a najuspješniji takmičari su osvojili vrijedne nagrade.

Osim spektakularnih vožnji, Hifa Petrol je omogućio i povoljnu ponudu Red Bull napitaka na svim svojim benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine. Kombinacija kvalitetnog goriva HPLUS Euro 6 Premium i energetskog napitka Red Bull pruža vrhunske performanse i nezaboravno vozačko iskustvo.

Partnerstvo između Hifa Petrola i Red Bulla nastavit će donositi vrhunska dešavanja i podršku automobilizmu, stvarajući nove standarde u organizaciji i realizaciji na vrhunskom nivou u Bosni i Hercegovini. Očekujte još uzbudljivih trenutaka i adrenalinskih događaja u narednim godinama, jer Hifa Petrol i Red Bull svojom strašću prema brzini, kvaliteti i inovacijama pomjeraju granice mogućeg u svom poslovanju i asortimanu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -