Utorak, 18 Juna, 2024
HomeSportNogometHajdukov video najave utakmice inspiriran poznatom kopijom Željezničara

Hajdukov video najave utakmice inspiriran poznatom kopijom Željezničara

Hajduk je nedavno objavio zanimljivu najavu utakmice u formi videa koji je oduševio navijače. Inspirisan već poznatom kopijom videa Željezničara, Hajdukov video prikazuje navijača koji dolazi kod ljekara zbog neobjašnjivih simptoma.

U videu, navijač je u nedoumici dok ga ljekar saslušava stetoskopom. Na kraju se otkriva da navijač ima “odzvanjanje” pjesama Hajdukovih navijača u grudima. Kao terapiju, ljekar mu “propisuje” odlazak na utakmicu protiv Varaždina.

Ovaj video je izazvao mješovite reakcije među navijačima. Dok su neki bili oduševljeni kreativnošću i originalnošću videa, drugi su kritikovali klub zbog kopiranja ideje koja je već korištena.

Iako je kopiranje ideje kontroverzno, Hajdukov video je ipak uspio privući pažnju javnosti i skrenuti pažnju na dolazeću utakmicu.

Ovakve vrste video najava postale su popularne među fudbalskim klubovima kao marketinški alat za privlačenje publike i stvaranje uzbuđenja pred utakmicu.

Nakon što se video pojavio na društvenim mrežama, brzo je postao viralan, čime je klub postigao svoj cilj – privukao pažnju navijača i stvorio dodatni interes za utakmicu protiv Varaždina.

Hajduk će se suočiti sa Varaždinom u važnoj utakmici, a sudeći po reakcijama navijača na video najavu, stadion će biti ispunjen uzbuđenjem i podrškom.

Iako inspiriran poznatom kopijom, Hajdukov video je ipak uspio ostaviti svoj trag i potaknuti ljude da se zainteresuju za klupski nogomet.

Iduća utakmica Hajduka protiv Varaždina zakazana je za vikend, a očekuje se velika podrška navijača na stadionu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -