Formula 1: Red Bull u Silverstoneu s James Bond obilježjima

Verstappenov bolid imat će registarske pločice na stražnjem dijelu stražnjeg krila s Aston Martina DB6 iz filma Goldfinger, a Gaslyjev RB15 nosit će pločice s Aston Martina V8 Vantage iz filma The Living Daylights

0
79
Foto: AP Photo / dpa / Verstappenov bolid s James Bond logom

Aston Martin Red Bull Racing na Silverstoneu će obilježiti Aston Martinovu povezanost sa legendarnim agentom 007, koji je posebno obilježen na Verstappenovom i Gaslyjevom bolidu i 1007. utrci Formule 1.

Vozači Max Verstappen (21) i Pierre Gasly (23) trebaju imati posebnu inspiraciju, jer imati priliku ” igrati ” Jamesa Bonda na stazi.

Kultni 007 logo nalazi se na stražnjim krilima Red Bulla RB15, kao i na bočnim mjestima na vrhu ispred bočnih stranica, a grafike u boksu bit će inspirirane Q-ovim MI6 Labom. Verstappenov bolid imat će registarske pločice na stražnjem dijelu stražnjeg krila s Aston Martina DB6 iz filma Goldfinger, (1964.), a Gaslyjev RB15 nosit će pločice s Aston Martina V8 Vantage iz filma The Living Daylights (Dah smrti), (1987.).

“Obilježavanje Jamesa Bonda na 1007. F1 utrka u povijesti bila je predobra prilika zbog našega sponzorstva s Aston Martinom,” rekao je šef Red Bullove F1 momčadi Christian Horner.

“Pokazati svijet James Bonda na VN Velike Britanije, našoj drugoj domaćoj utrci u sezoni (nakon VN Austrije) zaista je uzbudljivo”, kaže Horner. “Aston Martin neraskidivo je povezan sa Bondom, a njegovi su automobili postali istinske ikone pa se zaista veselimo ovome vikendu”.

Foto: maxf1.net / Red Bull vozit će u Silverstoneu u čast Jamesa Bonda

“Aston Martin je ponosan na svoje veze s Jamesom Bondom,” dodao je predsjednik i CEO Aston Martin grupe dr. Andy Palmer. “Ovoga vikenda veselimo se proslavi dugotrajnoga partnerstva na 1007. utrci Formule 1”, posled je.