Džeko Džekin restoran zatvorio sezonu

Džekin elitni restoran “EZZA”,u Dubrovniku, zatvorio sezonu!

Kraj uspješne sezone

Kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko zajedno sa suprugom Amrom, te bračnim parom Sarah Čerkez i Arminom Hadžićem ovog ljeta otvorio je restoran “Ezza” u Dubrovniku.

Naš Dijamant za medije je tada izjavio da veoma voli Dubrovnik, te da je to mjesto gdje se on osjeća kao kod kuće. Tamo provodi ljetne odmore sa porodicom i želio je upravo u Dubrovniku otvoriti restoran koji se razlikuje od ostalih.

https://www.instagram.com/p/CVfS8mPsKFC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ezza restoran odiše pravim luksuzom. Prelijep interijer kao i bogata kulinarska ponuda je ono što karakteriše ovo mjesto. I sama lokacija restorana je atraktivna, te su mnogi turisti pohrlili vidjeti i probati nešto novo i drugačije.

https://www.facebook.com/ezza.dubrovnik/posts/140874611605995

Sve dok je trajala sezona, uposlenici restorana imali su mnogo posla, a zadovoljni gosti, oduševljeni vraćali su se svojim kućama.

Mnoge slavne, i svjetske i regionalne osobe, posjetile su EZZA restoran i imaju samo riječi hvale i odlične preporuke.

Kako su priveli najizazovniju i uspješnu sezonu kraju, vlasnici restorana, Edin Džeko i Armin Hadžić, zahvalili su se osoblju svog restorana, te im dali pauzu za odmor, a na Facebook stranici najavili su ponovno otvorenje 15. decembra pred praznike. Najavili su svečani program za koji se pripremaju.

Sigurni smo ukoliko igdje na našim prostorima bude dobra zabava, najbolja hrana i usluga, onda je to upravo ovo mjesto, restoran EZZA.