Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
HomeSportNogometDrake izgubio 300.000 dolara klađenjem na Kanadu

Drake izgubio 300.000 dolara klađenjem na Kanadu

Kanadski reper Drake nije imao sreće u klađenju na Copa Americu, jer je izgubio 300.000 dolara nakon poraza svoje domovine od Argentine u polufinalu. Iako je vjerovao u Kanađane, Messi i Julian Alvarez su pogodili u pobjedi Argentine rezultatom 2:0.

Ovo nije prvi put da Drake ima problem sa svojim klađenjima. Poznat po svojim pogrešnim prognozama, reper je već nekoliko puta izgubio značajne iznose novca. Međutim, 14. aprila je uspio prekinuti svoje “prokletstvo” kada je pogodio ishod borbe između Alex Pereire i Jamahala Hilla na UFC 300 eventu.

Na taj pobjednički okladu, Drake je zaradio oko pola miliona dolara. Uloživši 675.000 dolara, osvojio je 1.194.750 dolara. Međutim, ova sreća nije dugo trajala, jer se reper vratio svojim uobičajenim promašajima.

Drake je jedan od najuspješnijih repera današnjice, ali se čini da nije baš sretan radeći klađenja. Njegovi gubici su dokaz da čak i slavne ličnosti mogu biti nesrećne u klađenjima.

Očekujemo da će Drake nastaviti sa svojom klađenja, ali možda će ubuduće provjeriti svoje prognoze prije nego što uloži tako velike iznose novca. Kako se bliži kraj Copa Americe, mnogi fanovi režiraju svoje omiljene timove i igrače, iako to ponekad može dovesti do finansijskih gubitaka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -