Bokser sprema tužbu protiv košarkaša Ognjena Kuzmića za pokušaj ubistva

0
54
Kuzmić je navodno vozio pijan

Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće.

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, ogorčen je poslije udesa u kojem je na drugoj strani bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić

Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naleteo Kuzmićev Porsche i umalo ih nije usmrtio. Janjanin je u razgovoru za srbijanske medije otkrio da je duboko rezigniran jer mu centar Srbije nije uputio ni izvinjenje.

Štaviše, Janjanin navodi da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao. 

– Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije sjetio ni poruku poslati meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj – kaže Janjanin, koji je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča.

Podsjetimo, Ognjen Kuzmić je poslije nesreće prebačen u Beograd, neko vrijeme je proveo u indukovanoj komi zbog velikih bolova, a njegov oporavak teče po planu. 

Dražan Janjanin

– Ja sam se vraćao iz Minhena, žurio sam kako bih iznenadio djecu i ženu, a umalo nisam nastradao. Vjerovatno niko ne bi bio živ da moj kum nije bio pribran, skrenuo je u stranu kako bi izbjegao Kuzmićev automobil. Udario je u nas u zadnji dio, nakon toga se isprevrtao i završio u jarku. Naravno da je Ognjen vozio, bio je za volanom kad smo ih našli u jarku, a kako sam čuo, bio je poprilično pijan – dodao je bokser.