Ako to ne uradite, pocijepaću vam ugovore: Isak Šabanović o uslovu Saše Popovića

0
28

Isak Šabanović s razlogom može da kaže da mu je 2021. bila uspješna godina, vjerovatno i jedna od najuspješnijih ikada. Uzimajući u obzir popularnost koju je stekao kroz takmičenje ”Zvezde Granda”.

https://trninfo.ba/magazin/showbiz/Pamtiće je, kako kaže, do kraja života, najprije po prvoj pjesmi u svojoj muzičkoj karijeri. Zatim i po potpuno drugačijem načinu života koji vodi.

Međutim, pored svega navedenog desila mu se i jedna od najbitnijih stvari, samo šest mjeseci nakon finala, a to je rješenje stambenog pitanja.

„Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu, već u Podgorici, ali srećan sam“, kaže Isak skromno, iako nije mala stvar sa samo 26 godina imati svoj krov nad glavom, prenosi Grand Online.

„Nama je Saša Popović rekao ‘Ko ne kupi kroz dvije godine stan, ja ću lično da mu pocijepam ugovor’. I eto ja sam kupio kroz šest mjeseci, ali možda za dvije godine bude i u Beogradu“, dodao je pjevač.

Fokus mu je trenutno isključivo na karijeri, te se nada da će u 2022. objaviti novu pjesmu koju će publika zavoljeti. A kako izdavanje cijelog albuma iziskuje mnogo novca, Isak će sa tom idejom za sada sačekati.

„Biće jedna ili dvije pjesme, valjda početkom godine. Skup je to sport koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči sa dobrim tekstopisicima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti ali zato se mora raditi“, kaže pjevač.