Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaOasis otkazuje više od 50.000 ulaznica zbog preprodaje

Oasis otkazuje više od 50.000 ulaznica zbog preprodaje

Otkazane ulaznice za britansku turneju

Prema izvorima iz stranih medija, promotori kultnog benda Oasis, Live Nation i SJM, najavili su otkazivanje više od 50.000 ulaznica. Ove ulaznice su ponuđene na različitim platformama za prodaju, što je izazvalo zabrinutost među fanovima.

Ulaznice dostupne po nominalnoj cijeni

Sve poništene ulaznice bit će ponovo dostupne preko službenog prodavača Ticketmaster. Prodaja će se vršiti po nominalnoj cijeni, u skladu sa prethodnim pravilima koje su postavili promotori.

Ogromna potražnja i preprodaja

Kada je Oasis najavio svoju turneju u augustu, čak 1,4 miliona ulaznica ponuđeno je fanovima. Međutim, više od 10 miliona ljudi iz cijelog svijeta izrazilo je želju da prisustvuje nastupima. Ubrzo su na tržištu pojavile ulaznice po znatno višim cijenama.

Preporuke za kupovinu ulaznica

U trenutku prodaje, fanovima je savjetovano da kupuju ulaznice isključivo preko Ticketmastera ili putem preprodaje preko Twickets. Ove mjere su uvedene kako bi se smanjila inflacija cijena i spriječila dodatna preprodaja.

Podrška fanovima

Za sve koji osjećaju da su im ulaznice otkazane greškom, pružena je mogućnost da razgovaraju s agentima za prodaju ulaznica. Svaki slučaj će biti posebno istražen, pružajući dodatnu podršku kupcima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -