Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiReakcija Zlatnog Retrivera na Trudnoću Njegove Vlasnice Oduševila Internet

Reakcija Zlatnog Retrivera na Trudnoću Njegove Vlasnice Oduševila Internet

Video Koji Je Osvajao Srca

U zadnje vrijeme na društvenim mrežama pojavljuje se video koji je postao izuzetno popularan. Na TikToku, snimak zlatnog retrivera Carlu privukao je više od sedam miliona pregleda. U uvodnim trenucima klipa, pas se distancirao od svoje vlasnice, dok je proučavao njen stomak.

Emocije Upočetku Nejasne

Na početku, Carl nije bio siguran šta se dešava. Nakon što je malo posmatrao, odlučio je ponovo leći pored vlasnice. Tada su slijedili ponovljeni pokreti glavom, što je pokazalo njegovu znatiželju i brigu za bebu koja će uskoro doći.

Reakcije Pratitelja

Pratitelji su brzo reagovali na ovaj simpatičan trenutak. Njihovi komentari uključuju oduševljenje te uvjerenje da će Carl postati najbolji prijatelj s novorođenim članom porodice. Mnogi smatraju da su psi nevjerojatna bića hemije i empatije.

„Ovo je preslatko“, „Psi su toliko osjećajni“ i „Carl je predivan“ samo su neki od komplimenata koje je Carl dobio od svojih obožavatelja.

Zlatni Retriveri – Ljubazni Prijatelji

Zlatni retriveri su omiljena pasmina poznata po svojoj predanosti i ljubavi prema vlasnicima. Ovaj video dodatno potvrđuje njihov poseban odnos s ljudima, čineći ih nezamjenjivim članovima mnogih porodica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -