Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometIncident na utakmici Zeta - Crvena stijena: Krvava koškanja prekinula meč

Incident na utakmici Zeta – Crvena stijena: Krvava koškanja prekinula meč

Tuča na terenu

Na utakmici između Zete i Crvene stijene, koja se odigrala u okviru sedmog kola Udruženja klubova Centar, došlo je do nasilnog incidenta. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, nakon prekršaja igrača Zete, prvotno je došlo do koškanja. Ubrzo su igrači s obje klupe utrčali na teren, što je rezultiralo općim haosom.

Ozljede i posljedice

Kao najugroženiji, nogometaš Zete, Damjan Kukuličić, zadobio je teške povrede i bio je prekriven krvlju. Ipak, nakon detaljnih pregleda ustanovljeno je da su povrede bile bez fraktura. Nova pravila i discipline u sportu su na ispitu nakon ovog incidenta.

Prekid utakmice i kazne

U trenutku prekida, Zeta je vodila sa 1:0. Očekuje se da će utakmica biti registrovana rezultatom 3:0 za Zetu. Crvena stijena će vjerojatno snositi posljedice zbog loše organizacije susreta. Incident je postavio pitanje sigurnosti na sportskim događajima.

Odsustvo policije

Iznenađujuće je bilo i odsustvo policije na stadionu, jer nisu obezbijedili utakmicu ovog ranga. Policija je obaviještena o incidentu i prikupljat će informacije s mjesta događaja. Očekuje se odluka o eventualnim prijavama protiv odgovornih.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -