Ponedjeljak, 28 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVFilm “Venom: Posljednji ples” dominira kino blagajnama

Film “Venom: Posljednji ples” dominira kino blagajnama

“Venom: Posljednji ples” na vrhu ljestvice

Film “Venom: Posljednji ples” postao je najuspješniji film na svjetskim kino blagajnama. U prvom vikendu prikazivanja zaradio je 175 milijuna dolara.

Slabo otvaranje u SAD-u

Iako je globalni rezultat impresivan, “Posljednji ples” je imao najslabije otvaranje od svih filmova trilogije. Prvi “Venom” je u SAD-u ostvario više od 80 milijuna dolara, dok je “Venom 2: Let There Be Carnage” zaradio dodatnih deset milijuna dolara.

Budžet i konkurencija

Budžet za “Posljednji ples” iznosi 120 milijuna dolara. Osim njega, u top deset se nalazi triler “Konklava” s Ralphom Fiennesom u glavnoj ulozi. Ovaj film je u prvom vikendu zaradio 6.5 milijuna dolara.

Filmovi koji napreduju

Drama “Anora” zabilježila je veliki uspjeh, probila se iz 18. na 8. mjesto s zaradom od 2.2 milijuna dolara. Naslov “Joker: Nastavak” skliznuo je s 6. na 12. mjesto s ukupnom zaradom od 200 milijuna dolara.

Ostali naslovi u top deset

Horor film “Smiješak 2” i dalje zarađuje. Trenutna zarada iznosi 83 milijuna dolara na budžet od 30 milijuna. Ostali filmovi u top deset uključuju “Divlji robot”, “We Live in Time” i “Terrifier 3”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -