Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaEmotivni Susret Adele i Celine Dion na Koncertu u Las Vegasu

Emotivni Susret Adele i Celine Dion na Koncertu u Las Vegasu

Čarolija u Colosseum Theateru

U subotu veče, Colosseum Theater at Caesars Palace postao je svjedok emotivnog trenutka između dvije muzičke legende. Adele je nastupala kada se na sceni pojavila Celine Dion. Mjesto ovog susreta je posebno, jer je prostor prvobitno izgrađen za Dionine nastupe 2003. godine.

Emocije na Djelu

Čim su se susrele, Adele nije mogla suzdržati suze. Nakon nekoliko sekundi zagrljaja, podijelila je nekoliko riječi s Dion, koja je nježno uhvatila Adelino lice u svojim rukama. U tom trenutku, Celine je poljubila Adelinu ruku dok je Adele pozdravljala publiku, izražavajući zahvalnost na podršci.

Reakcije Publike

Jedan posjetitelj, Nasser, podijelio je svoje osjećaje sa BBC News. “Izgledalo je kao da Celine ponosno predaje ključeve Adele,” rekao je. Gledajući zagrljaj, svi prisutni su mogli osjetiti duboku emotivnu povezanost između ove dvije umjetnice.

Oduševljenje i Divljenje

Adele je poznata po svom divljenju prema Celine Dion, dok je Dion često isticala Adelinu talentiranost. Ovaj susret nije bio prvi. U januaru 2018. godine, Adele je imala priliku posjetiti Dion iza scene nakon njenog nastupa.

Ovaj emotivni trenutak ponovno je oživio uspomene i stvorio nezaboravne scene koje će ostati u srcima fanova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -