Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaOduševljenje u Areni: Dino Merlin održao spektakularan koncert u Podgorici

Oduševljenje u Areni: Dino Merlin održao spektakularan koncert u Podgorici

Dino Merlin zabavio Podgoricu

Bh. pjevač Dino Merlin sinoć je priredio nezaboravan koncert u rasprodatoj Areni u Podgorici. Njegov nastup nije ostavio ravnodušnim nijednog ljubitelja muzike. Oduševljenje publike je bilo očigledno, što potvrđuje i činjenica da se za svaki njegov koncert uvijek traži karta više.

Hitovi koji su osvojili publiku

Koncert je započeo popularnom pjesmom “Da šutiš”. Publika je energično pratila izvođenje hitova kao što su “Nešto lijepo treba da se desi” i “Bosnom behar probeharao”. Merline je izveo presjek svoje karijere, kombinujući stare i nove hitove.

Posebni gosti upotpunili večer

Uz veliku podršku publike, Dino je izveo i duet “Jorgovan” sa Vesnom Zmijanac. Takođe, nastup Ivane Banfić sa duetom “Godinama” dodatno je obogatio atmosferu. Ovaj koncert su posjetili fanovi iz čitave Crne Gore i regiona, što govori o velikoj popularnosti ovog izvođača.

Globalno priznanje i nastupi u budućnosti

Ovaj nastup u Podgorici bio je prvi nakon spektakularnog koncerta u Minhenu. Tako je Dino Merlin postao prvi izvođač iz regije koji je održao koncert u prestižnoj areni. Njegova turneja “Mi” nastavlja se u Švicarskoj, Berlinu i drugim gradovima, a završava svečanom novogodišnjom noći u Dubrovniku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -