Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaMarko Louis oduševio publiku koncertom u Domu mladih Sarajevo

Marko Louis oduševio publiku koncertom u Domu mladih Sarajevo

Odlična atmosfera u Sarajevu

Muzičar Marko Louis priredio je nezaboravnu večer u subotu navečer u sarajevskom Domu mladih. Publika je uglas pjevala s njim, stvarajući odličnu atmosferu.

Interakcija s obožavateljima

U jednom trenutku, Marko je sišao s bine među svoje fanove. Njegov bliski kontakt s publikom izazvao je oduševljenje i aplauz. Ovaj trenutak dodatno je podigao raspoloženje u sali.

Posebni gosti i muzički performans

Na bini su mu se pridružili supruga, sin Dim, kao i njegovi prijatelji. Zajedno su izveli beatbox, čime su još više obogatile program. Prije njega, nastupila je i muzička grupa Zhiva, dok su među gostima bili i Adnan Šaran i Marko Šelić Marčelo.

Poruke prijateljstva i jedinstva

Marčelo je istakao važnost solidarnosti, naglašavajući kako je večeras Dom mladih bio “oaza”. Njegova pjesma “Ostrvo mržnje” namijenjena je posebno djeci. U duetu sa Nensi izveo je numeru “Vatra u mraku”, također privukavši veliku pažnju prisutnih.

Završnica koncerta

Koncert je završio Markovim hitovima “Pokušaj” i “Mećava”, u čast njegovom pokojnom ocu. Atmosfera je dodatno pojačana improvisiranim “jam sessionom” na bubnjevima, a završili su u etno stilu, stvarajući pravi sevdah.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -