Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaSemir Cerić Koke proslavio 35 godina muzičke karijere u Skenderiji

Semir Cerić Koke proslavio 35 godina muzičke karijere u Skenderiji

Koncert koji će se pamtiti

Semir Cerić, poznat kao Koke, sinoć je proslavio 35 godina svoje muzičke karijere koncertom u Skenderiji. U punoj dvorani, Koke je dokazao da je vladar bine. Njegovo uzbuđenje i sreća bili su očigledni dok je izlazio pred podršku svoje vjerne publike.

Hitovi koji su se pjevali zajedno

Tokom koncerta, Koke je izveo brojne hitove, uključujući i “Aida”, “Sanja” te “Treba vremena”. Publika je horski pjevala zajedno sa njim, stvarajući nezaboravnu atmosferu. Ovim koncertom, Koke je obilježio važan jubilej, a istakao je da mu je Skenderija posebno važna.

Osjećaj pripadnosti

“Moje Sarajevo, moja mahala, moji prijatelji i ostvarenje dječačkog sna”, izjavio je Koke, naznačujući emotivnu povezanost sa gradom. Koncert je okupio i mnoge muzičke goste, uključujući Armina Šakovića, Fatmira Sulejmanija i Snežanu Đurišić.

Humanitarna nota koncerta

Osim zabavnog karaktera, koncert je imao i humanitarnu dimenziju. Koke se odrekao svoje zarade, a prikupljeni fondovi će biti donirani najugroženijim porodicama iz poplavljenih područja Jablanice. Njegova akcija još jednom pokazuje njegovu posvećenost zajednici.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -