Nedjelja, 27 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometOdmor i rakija: Misimović uživa u prirodi

Odmor i rakija: Misimović uživa u prirodi

Misimović uživa u Krupi na Vrbasu

Zvijezda nekadašnje generacije nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović, trenutno uživa u odmoru u Krupi na Vrbasu. Proslavljeni fudbaler iskoristio je lijepo vrijeme kako bi se posvetio pravljenju rakije.

Popularni Miske na Instagramu

Misimović je sa svojim pratiocima podijelio fotografije koje prikazuju proces proizvodnje rakije. Na jednoj od slika, jasno se vidi kako se kazan za rakiju koristi u punom pogonu. Ove aktivnosti su privukle pažnju njegovih fanova na društvenim mrežama.

Dugogodišnji rad s reprezentacijom

Nakon završetka igračke karijere 2017. godine, Misimović je ostao blizu nogometa. Prve dvije godine bio je direktor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a nakon toga ga je naslijedio Emir Spahić.

Trenutna uloga u Nogometnom savezu

Danas, Zvjezdan Misimović obnaša ulogu savjetnika predsjednika Nogometnog saveza BiH, Vice Zeljkovića. Njegovo iskustvo i stručnost i dalje doprinose razvoju reprezentacije.

Statistika karijere

Tokom svoje karijere, Misimović je odigrao 84 utakmice za reprezentaciju BiH i postigao 25 golova. Njegov doprinos u reprezentaciji ostaje neizbrisiv.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -