Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzKristina Strezoska Oduševila Žiri na IDJStage-u

Kristina Strezoska Oduševila Žiri na IDJStage-u

Povratak na IDJStage

Nakon nastupa Nine Simonović i Mitka Georgievskog, na IDJStage-u pojavila se talentovana Kristina Strezoska. Ovaj šou je postao mjesto za nove talente, a Kristina je potvrdila svoj status jedne od najistaknutijih takmičarki.

Nastup koji ostavlja bez daha

Kao šesta takmičarka večeri, Kristina je izabrala pjesmu “Do neba” grupe Hurricane. U trenutku kada je zapjevala, svi su u sali osjetili snažnu emociju. Članovi žirija bili su očarani njezinim nastupom.

Reakcije žirija

Nataša je, nakon nekolicine rasprava u prethodnim krugovima, priznala da ju je Kristina iznenadila. “Sve više mi se dopadaš”, izjavila je Nataša. Darko je naglasio kako Kristina ima posebnu sposobnost da prenese emocije kroz svoj glas.

Relja je dodao: “Ovoj pesmi koja je brža dala si neku tugu, ali i radost.” Kristina je pokazala da je napredovala i da se osjećaj samopouzdanja odražava u njenom izvođenju. Osvojila je simpatije žirija i publike.

Zaključak večeri

Kristina Strezoska je ovom prilikom pokazala izuzetnu talentovanost i emocionalnu dubinu. Njena sposobnost da se razvija i iznenađuje svakim nastupom čini je ponajboljom takmičarkom na IDJStage-u. Sa svakim nastupom, Kristina stavlja svoj pečat na takmičenje i privlači pažnju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -