Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeHrana i ZdravljeRevolucija u njezi kože: Olival predstavio mikrobalzam za čišćenje lica

Revolucija u njezi kože: Olival predstavio mikrobalzam za čišćenje lica

Bitnost svakodnevne njege kože

Nega kože ne obuhvata samo čišćenje, već i opuštanje i pripremu za novi dan. Jutarnji i večernji rituali predstavljaju ključne korake u očuvanju zdravlja kože.

Olival Mikrobalzam za čišćenje lica

Olival je nedavno predstavio inovativni mikrobalzam za čišćenje lica. Ovaj proizvod nudi baršunasto-kremastu teksturu koja se lako razmazuje, omogućujući vrhunski osjećaj tokom čišćenja.

Kako funkcioniše mikrobalzam?

Mikrobalzam učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sunčeve kreme. Njegova formula bez ulja sprječava začepljenje pora i iritacije, što ga čini idealnim za svaku kožu.

Visokovrijedni sastojci mikrobalzama

U recepturi se nalaze sastojci poput ekstrakta Centella asiatica, koji umiruje i obnavlja kožu. Zeleni čaj smanjuje gubitak vlažnosti, dok vitamin E bori se protiv slobodnih radikala.

Prijateljski prema koži

Ovaj veganski proizvod ne sadrži dodatna bojila ni mirise. Biljni miris dolazi iz prirodnog voska zelenog čaja, čime se osigurava blaga njega svih tipova kože.

Nega ruku tokom zime

Uz mikrobalzam, Olival predstavlja SOS Intense Recovery kremu za ruke. Ova krema sadrži 31% glicerina i obogaćena je uljima sezama i badema, čime se poboljšava regeneracija kože.

Očuvanje prirodne barijere kože

Tokom zimskih mjeseci, SOS krema pružiće zaštitu od suhe kože uzrokovane hladnim vjetrom i niskim temperaturama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -