Subota, 26 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaSemir Cerić Koke proslavlja 35 godina karijere u Skenderiji, uz donaciju za...

Semir Cerić Koke proslavlja 35 godina karijere u Skenderiji, uz donaciju za ljude stradale u poplavama

Proslava 35 godina karijere

Semir Cerić Koke, popularni muzičar, proslaviće 35 godina svoje karijere u Skenderiji. Ovaj događaj obogaćen je pjesmama koje su obilježile njegov put na muzičkoj sceni. Publika će imati priliku uživati u poznatim hitovima.

Gostujući izvođači

Na koncertu će nastupiti i uvaženi gosti, među kojima su Snežana Đurišić, Fatmir Sulejmani i Armin Šaković. Koke je najavio mogućnost iznenađenja, što dodatno podiže uzbuđenje pred ovaj značajan događaj.

Koke o tremi i organizaciji

Cerić je izrazio osjećaj uzbuđenja: “Ako se može uzbuđenje pred koncert zvati tremom, onda je ima.” Ovaj koncert za njega predstavlja poseban izazov, jer prvi put djeluje u više uloga – pjevača, menadžera i organizatora.

Humanitarna donacija

Semir Cerić Koke je odlučio donirati svu zaradu od koncerta za pomoć ljudima stradalim u poplavama u Bosni i Hercegovini. “To je bila instant odluka”, rekao je Koke. Naglasio je da ne želi otkazati koncert i time oduzeti priliku za zaradu kolegama.

Pomoć onima kojima je potrebna

Koke smatra da ovaj gest može pomoći onima koji su pogođeni poplavama. “Ova situacija će biti samo još jedan nastup, ali bez zarade,” dodao je. Njegova namjera je pružiti podršku i olakšati teške trenutke stradalima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -