Četvrtak, 24 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaDoček Nove 2025. godine u Mostaru uz zvuke Saše Kovačevića i grupe...

Doček Nove 2025. godine u Mostaru uz zvuke Saše Kovačevića i grupe Zoster

Novogodišnji koncerti u Mostaru

Mostar i njegovi gosti dočekat će Novu 2025. godinu uz muzičke izvođače koji su postali sinonim za dobru zabavu. Na repertoaru se nalaze zvijezde kao što su Saša Kovačević i bend Zoster.

Program događanja

U okviru novogodišnjeg slavlja, 30. decembra nastupit će Mostar Sevdah Reunion i Narodni orkestar. Ovaj događaj uveličat će nastup muzičkog virtuoziteta koji će okupiti ljubitelje različitih muzičkih pravaca.

Vrhunac slavlja uz Prljavo kazalište

Veče 31. decembra biti će posebno, kada će se publici predstaviti Saša Kovačević i popularni bend Zoster. Prva noć Nove godine obilježit će koncert legendarne grupe Prljavo kazalište, koja je poznata po svojim hitovima.

Adventski program i turistički uspjesi

Sve to dešavati će se na mostarskoj šetnici, gdje adventski program počinje 14. decembra. Prošle godine, Mostar je bio domaćin Željku Joksimoviću, što je pokazalo da grad postaje atraktivna destinacija za doček Nove godine na otvorenom.

Rekordna posjećenost

Iako je teško precizno odrediti broj posjetitelja, iz Grada Mostara ističu turističke rekorde u broju posjeta i noćenja. Ovaj grad na Neretvi privlači sve više posjetitelja, što je dobar znak za budućnost turizma.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -