Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaEmotivni nastup Ajke Kolaković na TV emisiji

Emotivni nastup Ajke Kolaković na TV emisiji

Ajka Kolaković o svojoj muzičkoj karijeri

Ajka Kolaković je svoj emotivni nastup započela pjesmom “Zelene oči”, koju izvodi Hanka Paldum. Tokom prezentacije, Kolaković je podijelila dio svoje bogate muzičke karijere. Njena stručnost nije samo u pjevanju, već je bila i nastavnica klavira, čime je obogatila mlade talente.

Pisanje pjesama za djecu

U razgovoru, Ajka je istakla svoj doprinos muzici za djecu. Do sada je napisala 30 pjesama, a neke od njih se već nalaze u udžbenicima muzičke kulture. Ovaj rad znatno doprinosi razvoju muzičkog obrazovanja.

Emotivni trenuci tokom nastupa

Nakon izvođenja, Kolaković nije mogla suspregnuti emocije. Otkrila je da je njena kćerka sredinom karijere, Donna Ares, preminula prije sedam godina. “Ponosna sam što sjedim na ovoj stolici”, rekla je, dodajući kako voli izazove i rad na sebi.

Razgovor sa Žikom Jakšićem

U nastavku emisije, voditelj Žika Jakšić je uputio emotivne riječi podrške, naglašavajući trag koji je Donna ostavila. “Ostavila je lijepe pjesme i bila dobar čovjek”, rekao je Jakšić, izražavajući tugu zbog gubitka.

Muzička karijera kao način sjećanja

Ajka je podijelila želju da nastavi raditi na svojoj muzičkoj karijeri, kao način da ispuni kćerkinu želju. Njihov zajednički san ostaje motivacija za Kolaković, koja se ne predaje izazovima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -