Ponedjeljak, 21 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaOzzy Osbourne: Pobjednička zahvalnost i sjećanje na Rhoadsa

Ozzy Osbourne: Pobjednička zahvalnost i sjećanje na Rhoadsa

Osbourne izražava zahvalnost fanovima

Ozzy Osbourne, legendarni rock muzičar, nedavno je izrazio duboku zahvalnost svojim vjernim fanovima. Oni su ga pratili kroz sve godine njegove karijere. Ovo je bio trenutak velikog emocionalnog značaja za njega.

Počast Randyju Rhoadsu

Tokom svog obraćanja, Osbourne se prisjetio svog preminulog saradnika Randyja Rhoadsa. Rhoads je bio ključna figura u njegovom uspjehu nakon izlaska iz grupe Black Sabbath 1979. godine. Nažalost, tragično je izgubio život 1982. godine, sa samo 25 godina.

Nagrada i priznanje

Osbourne je bio duboko emotivan kada je primio nagradu, koju mu je uručio poznati glumac Jack Black. “Želim se zahvaliti svima koji su glasali za moj ulazak u ovu prestižnu instituciju kao solo umjetnik. Hvala vam od srca”, rekao je Ozzy.

Kuća slavnih rock and rolla

Kuća slavnih rock and rolla, smještena u Clevelandu, predstavlja muzej koji čuva bogatu historiju rock muzike. Ovdje se odaje počast ključnim ličnostima koje su oblikovale ovaj muzički žanr.

Uslovi za članstvo

Da bi postao član Kuće slavnih, umjetnici moraju imati najmanje 25 godina od svog prvog službenog izdanja. Ovaj uslov osigurava da se svijetli trenuci muzike ne zaborave.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -