Nedjelja, 20 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaŠejla Zonić: "Neću se opredijeliti za jedan muzički žanr"

Šejla Zonić: “Neću se opredijeliti za jedan muzički žanr”

Umjetnica bez granica

Bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić ističe svoju svestranost u muzici. U razgovoru za “Grand” naglasila je da ne planira da se veže za jedan muzički žanr. “Zavisi u kom periodu života,” izjavila je, objašnjavajući kako se njen muzički izraz mijenjao tokom godina.

Različiti muzički stilovi

Šejla je tokom svoje karijere prolazila kroz različite faze. Dok je bila tinejdžerka, pjevala je pop muziku, a kasnije se orijentisala ka džez i sevdalinki. “Sve to sam prigrlila i u svemu se vidim,” dodala je pjevačica, naglašavajući svoj identitet kao umjetnice.

Izazovi takmičenja

Šejla je od samog početka bila favorit publike u Zvezdama Granda. Ipak, priznaje da se suočila s izazovima. “Možda će grubo zvučati, ali ništa osim pjevanja nije valjalo,” rekla je. Osobito je istakla važnost stajlinga, koji često nije bio savršen zbog vremenskih pritisaka takmičenja.

Kritike i samopouzdanje

Kritike na račun svojih odjevnih kombinacija često su je mučile. “Nisam se osjećala ugodno, a tek u finalu sam se osjećala prijatno u vlastitoj koži,” priznaje Šejla, ističući kako je proces natjecanja bio izazovan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -